Telefoons

Als laatst willen wij het hebben over het telefoongebruik van de ouders. Tegenwoordig gaat alles digitaal, alles staat online. Dit is natuurlijk enorm handig en bespaart ons erg veel tijd en energie. Wat sommige ouders alleen vergeten is dat er meer is dan alleen onze telefoon. Foto’s van je kinderen maken is leuk, maar als je de hele dag bezig bent met de foto’s te bewerken en online te zetten mis je alle ontwikkelingen en gezellige momenten met je gezin! Leg dus af en toe even die mobiel weg en geniet er van. Ze groeien immers maar één keer op.

Tip van ons

Wij denken dat iedereen het wel kent, de kinderen die vinden de mobieltjes ook heel erg interessant. Voor je het doorhebt hebben ze je mobiel alweer te pakken en ligt de mobiel op de grond met een kapot scherm. Hoe vervelend dit ook is, helaas ben je er vaak niet voor verzekerd. Daarom hebben wij nog een tip! Op de website van gsm paradise je je mobiel gemakkelijk en snel laten repareren! Op de site van gsm paradise kun je aanklikken welke mobiel je hebt, wat er kapot is en op deze manier vind je makkelijk hoe duur de reparatie is. De meeste reparaties kunnen binnen een half uur klaar zijn en je hebt 3 maanden garantie op de reparatie. Heb je geen tijd om langs de winkel te gaan? Je kunt je mobiel ook opsturen naar gsm paradise. De reparatie wordt binnen 24 uur uitgevoerd en betalen kan gewoon via iDeal. GSM Paradise smartphone reparatie is ideaal, ook voor reparaties van een tablet of smartphone hoesjes kun je er ook terecht. 

Dat was het weer voor deze week! Iets anders dan normaal maar hopelijk toch iets wat jullie wakker schudt. We hebben zoveel mogelijk vertelt naar onze mening, mocht je het er niet mee eens zijn kan dit natuurlijk altijd achter gelaten worden bij ons. Wij hopen dat niemand deze blog aanstotelijk vindt. Volgende week is er weer een normale blog waarbij we over het gedrag van de kinderen praten. Hopelijk tot dan!